tantra és lingam masszázs

Prosztata masszázs

 Inyenc férfiak egyik kedvence a prosztata masszázs. Amit egy jó érzékkel végzett masszázs okoz, az olyan élmény, amely sokaknak csak a fantáziájában szerepel. A férfiak egy része ismeri ezt a csodás megtapasztalást hozó masszázsformát, mások még csak ismerkednek vele. Javaslom, adj lehetőséget önmagadnak, hogy megtapasztalja ezt a semmi máshoz nem hasonlítható élményt!

 

A millió aranyat érő pont

 

A Millió Arany-pontja. Így nevezik a távol-keletiek a herezacskó és a végbélnyílás  közötti területet. A háttere, hogy a végbélen átfut a péniszből az agyba tartó idegpálya, ily módon közvetíti az orgazmust az agynak. Különösen merevedéskor könnyen kitapintható ez a rész a végbélnyílás és a herezacskó között.

 

Fantasztikus élvezet forrása, ha erős nyomást gyakorolunk erre a pontra az orgazmus előtt – ezzel ugyanis a magömlés késleltethető. Igényel némi gyakorlást, hogy szeretkezés közben is rátaláljon az ember erre a pontra, és a kellő erővel stimulálja. Azonban a gyakorlás meghozza édes gyümölcsét:ha uralmunk alatt tartjuk testünknek ezt a pontját, kedvünk szerinti időben élhetjük át az orgazmus pillanatát. A férfi számára a ritmikus nyomkodása izgatóan hat, ezért az ejakuláció visszatartására nem alkalmas.

 

Azon túl, hogy élvezetet nyújt a stimulálása, egészségügyi téren is számos pozitív hatást fejt ki. A prosztata egészségét növeli a véráramlás erősítése által, elősegíti a prosztata teljes kiürítését, és csökkentheti a prosztata megnagyobbodásának esélyét. A prosztata a férfiak egyik kiemelt veszélyzónája a testen belül, éppen ezért az egészsége megőrzése minden férfi figyelmének fókuszában kellene álljon.

 

A prosztata masszázs ára: + 1000Ft Bár melyik általad választott masszázs melé.

 

Felkészülés a masszázsra:

A masszázs otthonos légkörben relaxáló nyugodt szobámban történik.

 

Találkozásunkat beszélgetéssel kezdjük tea vagy ásvány víz mellett.

 

Együtt felmérjük miben szeretnél fejlődni , milyen élményt tapasztalatot szeretnél megélni,

melyek azok a módszerek amik segíthetik  a céljaid .Testi szellemi lelki kiteljesedésedet.

 

Ránhangló nyugtató zuhanyt kiníálok fel neked a teljes higénia érdekébe ,ami az egészlakásban biztosított számodra.

 

A masszázs matracon történiks  friss lepedő vár.

 

A masszázs háton kezdődik Lingam masszázs szertartással egybe kötve. Körkörös mozdulatokkal maszírozva a prosztatádat  gumi ujjvédőben.

A masszázst követően kapsz lehetőséget a mindennapokba történő visszazökkenésre.

 

A masszázs kézzel történik, szexuális szolgáltatást nem

tartalmaz!