tantra és lingam masszázs

Intim masszázs nőknek

Kiknek ajánlható a yoni masszázs?

 

·         Olyan hölgyeknek, akik nehezen vagy nem tudnak eljutni a szexuális együttlét során az orgazmusig

·     Olyan hölgyeknek, akiknek szükségük van arra, hogy átsegítsék őket az őket ért szexuális traumán

·     Meddőséggel küzdő, gyermekáldásra készülő hölgyeknek

 

A Yoni masszázs célja, nem csak az, hogy a páciens elérje az orgazmust, de megtanít arra is, hogy hogyan érhetőek el és élvezhetőek az orgazmus kellemes és örömteli mellékhatásai is.

Fontos, hogy a masszázs során pihenjen és relaxálj,  és a stresszhatásoktól mentesülj.

A masszázs során kellemes, kényelmes, megnyugtató és ellazító körülményeket biztosítok, beszélgetéssel és a megfelelő légzés elérésével kezdek.

 

Szakíts egy kis időt saját magadra!

 

Engedd, hogy kibontakozzon valódi nőiséged!

 

A yoni masszázs során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amely aztán az élet többi területére pl. a tudat tágítására, a test és lélek élénkítésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére, gyógyulásra fordítható.

 

A yoni masszázs hatása

 

Női pácienseim gyakran számolnak be arról, hogy még soha nem részesültek ilyen osztatlan figyelemben, jónijuk nem kapott még ilyen jóleső érintéseket.

Intimitásukközéppontjában eddig a kielégülés állt, nem tapasztalták meg jónijuk kiteljesedését, az érzelmek elsöprő áradatát, a testben cirkuláló energiát.

 

Ennek következtében a rákövetkező napokban kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak voltak, valamint az energia "bomba", amit jónijukban tapasztaltak, a következő menstruációra, ciklusukra is kihatott. Ezáltal terápiás kezelésként is ajánlom azoknak, akik endokrin és nőgyógyászati problémákkal küzdenek /meddőség/!

 

Amikor a masszázs véget ér, akkor sugárzik majd az arcod a kapott energiáktól. Úgy fogod érezni majd, hogy teljesen felvillanyozódtál, és csak azt kérdezed majd magadtól, hogy miért vártál ezzel ilyen sokáig? 

 

 

Általam eljuthatsz a tantra masszázs világába, ami ellazít, megnyugtat és szeretettel tölt fel.