tantra lingam masszázs

Lingam masszázs

A lingam masszázs egy tantrikus hímvessző masszírozási technika, amely a férfit gyönyörteli élményhez képes juttatni. A lingam szó a péniszt jelenti, a kifejezés szanszkrit eredetű.

 

Ennek a speciális masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, bár mindenképpen kellemes velejárója. A lingam masszázs során a gát, a hímvessző és a herék együtt kerülnek masszírozásra, amely során a férfi csodás élményben részesül.

 

Lingam masszázs

 

Lingam masszázs

A lingam masszázs során a legkényelmesebb póz, ha a férfi lábait széttárva és kissé behajlítva hanyatt fekszik. Így kényeztetésre váró testrészei teljesen hozzáférhetőek a masszőz számára. A masszázs a lábak, combok, mellkas, mellbimbók finom simogatásával kezdődik, amivel a teljes test ellazul, és felkészül az élményre.

 

A lingam masszázs fontos eszköze az olaj, amivel a masszőz bekeni a testfelületet, hogy az élmény teljes lehessen. A technika szerint elsőként a herezacskót és a heréket kell finoman masszírozni, ezután lehet lassanként áttérni a hímvessző feletti szeméremcsontra és a gátra.

 

Normális jelenség, ha a folyamat során a pénisz időnként lelankad, és újra megmerevedik – ez az öröm két végpontja, és a férfiak számára nagy élvezetet nyújt.

 

Bár furcsán hangozhat, mégis ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a lényeg az örömszerzés módja, és nem az orgazmus. A lingam masszázs során megtanulható, hogyan szabályozza magömlését a férfi.

 

A tantrában a magömlés nem azonos az orgazmussal: ez utóbbi élmény többször is átélhető és ez a lingam masszázs során megtanulható! Ezen kívül néhány egészségügyi probléma is hatásosan kezelhető ezzel a speciális masszázstechnikával, mivel a hímvesszőben lévő idegvégződések stimulálása a test többi részének állapotára jótékony hatással van. A masszázsnak nem része a többszöri magömlés!

 

A lingam masszázs árai:


 30 perc 6 ezer Ft,  
 60 perc 12 ezer Ft.

 

Kérhető mellé prosztata-masszázs, ennek ára +1 ezer Ft.


Felkészülés a masszázsra:

A masszázs otthonos légkörben relaxáló nyugodt szobámban történik.

 

Találkozásunkat beszélgetéssel kezdjük tea vagy ásvány víz mellett.

 

Együtt felmérjük miben szeretnél fejlődni , milyen élményt tapasztalatot szeretnél megélni,

melyek azok a módszerek amik segíthetik  a céljaid .Testi szellemi lelki kiteljesedésedet.

 

Ránhangló nyugtató zuhanyt kiníálok fel neked a teljes higénia érdekébe ,ami az egészlakásban biztosított számodra.

 

A masszázs matracon történiks  friss lepedő vár.

 

 

Háton fekve a Lingam masszázs szertartását élheted át .

A masszázst követően kapsz lehetőséget a mindennapokba történő visszazökkenésre.

 

A masszázs kézzel történik, szexuális szolgáltatást nem tartalmaz!