tantra és lingam masszázs

Rólam

Tapasztalt tantra masszázs terapeuta vagyok. Mindig is az érdekelt, hogy hogyan lehet a szexualitás élményét még tovább fokozni és ezt a tudást és élményt szeretném megosztani nőkkel, férfiakkal és párokkal is.

 

Párok is bizalommal fordulhatnak hozzám,

hiszen itt megtanulhatják és tovább fejleszthetik azt a szeretetteljes érintés technikát, amit a kapcsolatukban is sikeresen alkalmazhatnak, erősítve ez által az egymás iránti elkötelezettséget, a bizalmat és a szeretetet.

 

A masszázs minden területével foglalkozom: gyógyító, relaxáló, energetizáló és érzéki masszázzsal egyaránt. Minden nap új dolgokra ébredek rá, ami nagyon fontos számomra, hiszen ez által újabb és újabb kapuk nyílnak meg számomra.

Amikor először találkozunk, már az első alkalommal érezni fogod, hogy mennyi pozitív energiát tudok átadni. Minden alkalommal, amikor eljössz hozzám, osztatlan figyelmet, kedvességet és szeretetet kapsz majd. Úgy érzem, ez az, amitől én más vagyok, mint a többi masszőz.

 

Tapasztald meg, mennyire új élményben lehet részed, és azt kívánom, hogy legyél képes megnyílni erre az élményre érzelmileg és testileg is.

 

Kedvenc területem a lingam, a jóni és a prosztata masszázsok.

 

A célom az az, hogy átadjam a Tantra tanításait. Azt szeretném, hogy teljes mértékben, tisztában a legyél saját tested, szervezeted képességeivel és használd is őket a saját szexuális kapcsolataid során és érdekében.

Ha úgy döntesz, hogy megosztod velem szexuális problémáidat, azt én bizalmasan kezelem. Nem kell aggódnod, hogy bármilyen információt is megosztok. Meghallgatlak és átsegítelek Téged a fájdalmas, problémás érzelmi helyzeteken. Volt már jó néhány páciensem, így semmi nem lep meg.

Kérlek, hogy nyílj meg nekem, és engedd meg, hogy bevezesselek ebbe a különleges világba. Útmutatásaim alapján használd ezeket a masszázstechnikákat a saját és a partnered örömére.

Megoldást találunk intim problémáidra, amely befolyásolja a házaséletet is. Sikeresen tudom kezelni az erekcióval, orgazmussal, korai magömléssel, prosztatával kapcsolatos problémákat. Így nincs ok arra, hogy ne próbáld ki ezeket a kezeléseket.

 

Egyet kérek csak. Ezek a masszázsok csak Rólad és nem Mi rólunk szólnak, így ne érezd, hogy viszonoznod kell a kapott jót. Ez az egész most CSAK RÓLAD szól.