tantra és lingam masszázs

Férfiak véleménye


 
Kicsi Ibolykám!
 
Miután nem jött el tegnap a világvége:-),ma negyedszerre is meglátogattam a kis cukimukit:-). Nagyon ügyes,szakszerűen, türelmesen masszíroz, elől, hátul, mindenre figyelve, egyre jobban összeszokunk, nem kapkod el semmit, egyáltalán nem óranézős, inkább több időt kap a vendég a megbeszéltnél. Az arca nagyon különleges, engem nagyon elbűvöl:-). Az alakja is jó, kellemes,telt nőies idomok, finom, selymes bőre van, jó érzés simogatni.


 

Ibolya tantramasszázsa mint elméleti tudásban , mint gyakorlatban figyelemre méltó!

Mozdulataiban érezhető a filozófia megnyilvánulása , tradíció alkalmazása jelen korunkban AJÁNDÉK! Hamar rám hangolódott , érzelmileg letapogatott , alkalmazkodott így megnyugtató légkört teremtett közöttünk ahol az ember könnyen kikapcsolta zakatoló el mélyét !Masszázsa nem csupán a testnek a léleknek is igen kedves volt!

Lelkileg megnyugtató , ellazultan érzékeltem ügyes ujjait amik szinte más dimenziók kapuit tárták ki, olyan ez szinte mint egy meditáció , testi-lelki-szellemi élmény. Ha persze nyitottak vagyunk eme világok felé! Kicsi hangulatos Szentélyében élmény Magunkhoz térni:)

Valamint , tanácsot és bölcsességet is kap az ember útravalónak , ha van alázata elfogadni!


 


Ibolya Hozzáállása.

Tízperccel életem első érzéki masszázsának kezdete után már egyáltalán nem voltam zavarban. Fantasztikus beszélőpartner , amikor ép nem instruált , végig beszélgettünk életről, karmáról, emberi kapcsolatokról tantráról , szexualitásról-kivéve persze amikor épp elakadt a szavam:)két órányi oktatásra és masszázsra mentem hozzá jó későn (picivel többre sikeredett) ,de a két órára szóló árat kérte el.

Együttlét:

Fantasztikus megtapasztalni, hogy többször el lehet jutni a csúcsra anélkül, hogy elsülne (a gépkarabély) A jóni masszázs oktatásnál tanultak pedig (igazából azért mentem) a legtöbb férfi bátran kamatoztathatja az otthoni párnacsaták alkalmával is , hálás lesz érte anyuci az tuti.

Elégedettség ajánlás:

Mindenkinek ajánlom aki szeretne valamit tanulni (akár csak saját szexualitásról is) kedves , közvetlen , a nyíltságot és őszinteséget értékeli és viszonozza. Ha emberként bánsz vele azt maximálisan visszakapod.

Köszönöm a felejthetetlen élményt kedves Ibolya.


 

 

Ibolya olyat ígér a honlapján, hogy, csak na! Ezért nem is számítottam igazi masszázsra, hiszen tantra-lingam kényeztetésre készültem. És meg kell mondanom, hogy olyat is kaptam.
Egymással szemben törökülésben kezdtünk, hosszú energiaátadó ölelésekkel. Aztán előkészítésként hanyatt: lábak, karok kenegetése, simítgatása, majd hason ráérősen jön az erotikus meccs első félideje. Igazi simogatás, cirógatás, ujjbegyjátékok háton, karon, vádlin, combon, de fenék és nemesebb területek demarkációs vonalainak alig-alig átlépésével. Izgalmas várakozás, a hús felé félúton. Aztán a fenekemen kezd keringeni krémes keze, egyre merészebb érintésekkel, s eljön az idő, midőn a selyem ököl a gátig hatol, s ott bizony nem ötöl-hatol. Van ott mozdulat egykezi meg kétkezi, s a nyúlkálás az eddig nyugodt fegyvert élezi. Van ujjbeggyel pedzegetés, zacskó-pacsmag, ami lassan az égbe repít, majd alányúl, lenyúl (vagyis down rabbit). Nyögök, zihálok, kéjszinteket mászok, aztán a csúcsoknál absztrahálok. Később kéri, hogy jobb lábomat húzzam föl, magam mellé. Szívemből szól e szelíd kérés, hisz jön a mennyei hozzáférés. S indul is a krémes marokcsata, forró a fenék-gát-fegyver markolata, siklik a tenyér-csukló-alkar csúszka rajta, fordulok s jön az újabb fajta. Amikor mellém ül s akciózik a fegyveren, akkor bennem még erős a fegyelem. Darab idő múlva befészkel a lábaim közé, ekkor már rogyadozom, és a zihálós-nyögős figurát előhozom.
Az idő aztán folyóssá válik, elfolyok, mint egy kimerült rúdelem, mert hagyom, hogy győzzön az erő, a kézi. Nem beszéltük meg előre ugyan, de másfél óráért és az élményért teljesen arányos.
Tényleg átlag feletti.  A tantra-lingammasszázs kategóriában tevékenykedők között . Odaadó, az élmény garantált. Ilyen hason fekvős-alányúlós odaadó kényeztetést még nem kaptam senkitől! Ha valaki kifejezetten erre vágyik, menjen!
 
 
Kedves Ibolya!
 
Örülök, hogy megismerhettelek. Mert lehet egy masszőr, a Te estedben a terapeuta megnevezés inkább helyesebb kifejezés. Szóval lehet valaki kedves és figyelmes, de azt a tantrikus tudást és lingam technikát amivel Te rendelkezel az szerintem nagyon ritka. Azt szoktad mondani, hogy Te csak egy eszköz vagy. Szerintem több annál. Így irányítani vezetni, és ez által megtapasztalni azt az élményt amit azelőtt még soha, ez inkább valami csoda, amit a Te kezeid között átélhet az ember. Köszönöm Neked.
 
 
Mint a képen látható, Ibolya nyitott ajtót és ő masszírozott meg. Csinos teste van, gyönyörű keblekkel megáldva, és a bőre akár egy babának. Nagyon finom.
Lingammasszázsra mentem. Kértem teljes test masszázst, ami lazító jellegű volt talptól egészen nyakig. A végén „golyókat” is kezelésbe vette, majd fordulás után többször elnyújtott lingammasszázs vette kezdetét. Ibolyát is lehet simogatni közben, de csak mértékkel. Hatalmasat élveztem. Először tapasztaltam a melegítő takaró alkalmazását, ami jól felmelegít, és le is volt takarva a testem. Nem voltam sietetve bő másfél órát voltam, igaz a szolgáltatás is pont másfél órás volt.
 
 
Voltam a Ibolyánál,és meg kell hogy mondjam,hogy csak pozitív élménnyel gazdagodtam. Nagyon kedves, aranyos lány. Svéd masszázsra mentem hozzá, levezetésnek meg lingammasszázst kértem tõle. Végig beszélgettünk a masszázs alatt,jól átgyúrt. A talpammal kezdte ,majd vádli ,comb és hát meg nyak. Aztán átváltáshoz Tantra masszázst kaptam,ami lényegében lágy érzéki simogatás volt. Végül hátra fordultam és következett a lingam. férfi társaim amit művelt velem ez a nõ, az nem volt mindennapi. Ezt az érzést minden férfinek át kell élnie. Ami nagyon pozitív az egészben hogy a hölgy teljes odaadással csinálta. Visszatérővendég leszek, nála.