tantra és lingam masszázs

Párok véleménye

 

 

A párommal úgy döntöttünk, hogy ideje valami új dolgot vinni a kapcsolatunkba. Rátaláltunk az interneten Ibolya honlapjára, nagyon tetszett,  így hát elmentünk hozzá mindketten.
Megtanítottan nekünk, hogyan tudunk örömöt szerezni egymásnak a tanta masszázs által.
Többször voltunk nála és nagyon kellemes volt az ott eltöltött néhány óra, egyáltalán nem éreztük feszélyezve magunkat, nagyon hamar oldotta a hangulatot.
Aztán megtudtuk, hogy kisbabánk lesz. Amúgy is egy csodálatos dolog a tantra, de a terhesség alatt.hát nem tudom mi lett volna ha nem ismerjük ezt a technikát.
El sem tudom mondani, mennyit segített, hogy ne távolodjunk el egymástól.
Nem volt megtiltva a szex, de a terhességem második felében már nem volt olyan mint azelött. Nehéz volt megtalálni a megfelelő poziciót és a babára is vigyáz ilyenkor az ember.
Nagyon sokat tantráztunk a terhesség alatt és ez fent tartotta köztünk a vonzalmat.
Szerintem fontos dolog, hogy ne hagyjuk magukra ilyen helyzetben a férfiakat. Ők az egész terhességből csak a rosszulléteket, meg a hisztit látják, meg néha nekik is rúg a baba de nagyjából ennyi, és azt érezhetik, hogy elhanyagoljuk őket. Nem véletlen a sok félrelépés a terhesség alatt. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, a nőknek is néha erőt venni magukon és tenni azért, hogy a kapcsolatuk ne romoljon meg a 9 hónap alatt. Tudjuk, hogy a férfiaknak központi téma a szex és ezt észben kell tatrani. Nekik is érezni kell, hogy fontosak.
Egyszóval nagyon hálásak vagyunk Ibolyának amiért megtanította nekünk a tantrát, így mindkettőnknek csodás volt a várandósság 9 hónapja.


 


 
Kedves Ibolya!
 
Ezúton szeretnénk megköszönni a Nálad töltött időt és tudásod átadását amellyel hozzájárultál kapcsolatunk kiteljesedéséhez. Maradandó élmény volt számunkra Veled találkozni és megtapasztalni, hogy létezik ilyenfajta odaadó törődés.Nagyon tetszett a közvetlenséged és az, hogy akkor és ott csak mi voltunk és csak ránk figyeltél.Minden párnak kívánom, hogy ilyen élményben részesüljön és segítségeddel (még) közelebb kerüljenek egymáshoz.
 
Köszönettel:   Egy szerencsés pár
 


 
 
Kdvees Ibolya!
 
Köszönjük a tegnap délutánt, mindketten nagyon jól éreztük magunkat. (még este azért felidéztük a tanultakat ;-) )
 
Renáta&István